Molendijk 7 - 2470 Retie
Tel.: 03 500 20 81

Gronderwerken van A tot Z uitgevoerd

Bent u op zoek naar een expert in grondwerken regio Geel? Dan kan u staat maken op MB-Rioleringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op ons vakmanschap voor het klaarmaken van een terrein voor een nieuwbouw, de aanleg van een oprit of tuin en noem maar op. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw poject in vakkundige handen.

Complete dienstverlening

Wij gaan als firma aan de slag met alle soorten grondwerken. Zo graven wij terreinen, kelders en putten uit en nivelleren wij tevens uw tuin. Bovendien voeren wij alle grondwerken uit voor bestratingen. Op deze manier hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor de aanleg van uw nieuw oprit en/of terras. Doordat wij ons willen onderscheiden van andere firma's bieden wij u graag een complete dienstverlening aan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken tijdens de uitvoering van de werken. Al het materiaal wordt door ons voorzien en daarbovenop nemen wij al het afval terug mee. Op deze manier kan u na onze werken meteen verder van start.

Offerte en contact

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening aangaande onze grondwerken? Heeft u nog vragen of wenst u nog bijkomende informatie te verkrijgen? Neem dan snel contact op met MB-Rioleringen uit Geel. Laat u alvast overtuigen door onze eerder uitgevoerde realisaties en vraag uw offerte op maat aan. Wij komen graag bij u langs om uw project tot in detail te overlopen.

Clikc+